Garderob 0

Köpvillkor

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt

Vår normala leveranstid är 2-5 arbetsdagar efter att din beställning bekräftats. Observera att röda dagar och helgdagar ej är inkluderade och att leveranstiden endast gäller för adresser inom Sverige.

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten.

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt prova av den (gäller ej smycken, strumpbyxor och underkläder). Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 • Fyll i retur-formuläret, bl.a. orsak till returen.
 • Är varan en reklamation, så skriv ett mail direkt vid felets upptäckt till lovisa@trendhouse.se & förklara felet på varan. Så svarar vi snabbt om hur vi ska gå vidare!
 • Skriv ett mail till lovisa@trendhouse.se & be om att få göra en retur.
 • Därefter ska du få en retursedel till din mail som du sedan ska skriva ut.
 • Tejpa sedan noga på retur-sedeln på paketet. (Den gamla får ej synas)
 • Lägg i din kundorder (med ifyllt returformulär) samt varan i originalförpackning. Var noga med att försluta förpackningen väl.
 • Gå till närmaste ombud & be om att få skicka varan.
 • När vi mottagit din vara så förs dina pengar över automatiskt tillbaka till ditt konto. Du kommer få ett bekräftelse-mail på detta.
 •  Vid byte av vara, gör en retur enligt ovan & gör sedan en ny beställning på hemsidan på den nya varan.
 • Du kommer bli debiterad 49:- för frakten. 
 • Du kan också lämna tillbaka varan i butik (enbart hos Trend House, Värnamo). Du får då ett bevis att du lämnat tillbaka varan, sedan görs en kreditering på din Direktbetalning eller Faktura.

 Ta med Kundordern som kvitto!

Vi försöker alltid hålla vårt lager uppdaterat men p.g.a av att vi delar lager med vår fysiska butik så kan det ibland hända att någon vara tar slut. Om detta skulle hända kommer vi kontakta dig och finna en lösning på problemet. Skulle du behöva reklamera din vara så ta kontakt med oss innan på mail info@trendhouse.se så ska vi hjälpa dig så snabbt vi kan!

Hämta alltid ditt paket i god tid så det inte hinner gå tillbaka till oss igen, då detta kommer medföra extra kostnader för dig. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:- samt returfraktskostnaden enligt prislista/faktura från DHL.

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post (info@trendhouse.se).

FRI FRAKT ÖVER 400 KR. LEVERANS INOM 2-5 ARBETSDAGAR – ELLER HÄMTA I BUTIK Avvisa